hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çay MYO'da seminer

    Çay MYOda seminer
    expand

    Çay MYO'da seminer

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) 'Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için' temalı seminer düzenlendi.
    AKÜ Çay MYO ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi tarafından 'Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için' temalı seminer düzenlendi. Çay MYO konferans salonunda düzenlenen seminere Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Kıbrıs gazisi Tahsin Koç, gazi İbrahim Uysal, şehit babası Musa Sağlam, Çay MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Koçak, Müdür Yardımcısı öğretim görevlisi Hasan Oruncak, Çay KYK Yurt Müdürü Emine Elmas, Çay MYO akademisyenleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.
    Seminer saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşmalar yapıldı. Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, öğrencilerin giyimi hakkındaki bir soruya, "Siyah ceketim yası, kırmızı kravatım bayrağı, beyaz gömleğim devletin tekrar görev vermesi gereğinde kefeni temsil etmektedir. Gençler çok çalışacaksınız. Devlete ve millete hayırlı birer evlat olmalısınız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow