hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evi yanan kadına yardım

    Evi yanan kadına yardım
    expand

    Evi yanan kadına yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesine bağlı Karamık köyünde Şükran Başer'in (78) geçen hafta sonu çıkan yangında kullanılamaz hale gelen evinin yeniden yapılması için yardım kampanyası başlatıldı.

    Geçen hafta sonu Şükran Başer ve 3 torununun bulunduğu ev henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Yangından yara almadan kurtulan Başer ve torunları, bir yakınlarının evine yerleşirken, evin yeniden yapılması için kampanya başlatıldı.

    MHP Çay İlçe Başkanı ve inşaat mühendisi Ali Erol, "Geçen hafta sonu evi kullanılamaz hale gelen Şükran teyzenin evini yeniden yapmak için çalışmalara başladık. Karacören Belediye Başkanı Muhterem Algül ile birlikte Kaymakamımız Mehmet Durgut'u makamında ziyaret ettik. Durumu açıkladık. Tüm desteği vereceğini belirtti. Karamık köyüne gittik evi yanan teyzenin damadı Muhsin Başer'le birlikte gıda yardımı yaptık. Muhsin Bey'le MHP MYK üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile görüştürüldü. Milletvekili, Kaymakamlık ve Karacören Belediyesi olarak evlerinin yapımı ve tüm ihtiyaçları karşılanacağı sözünü verdik ve çalışmalara başladık" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow