hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İGM Başkanı Çoban asfalt çalışmalarını inceledi

    İGM Başkanı Çoban asfalt çalışmalarını inceledi
    expand

    İGM Başkanı Çoban asfalt çalışmalarını inceledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR İl Genel Meclisi Başkanı (İGM) Burhanettin Çoban, 2020 yılı sıcak asfalt çalışmaların Çay ilçesinde başlattı.

    Çay'da asfalt çalışmalarının başlatmak ve incelemek için gelen Afyonkarahisar İGM Başkanı Burhanettin Çoban'a İl Özel Genel Sekreteri Murat Toy, İşletme İştirakler Müdürü Faik Karakoç, Çay Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Pazarağaç Belde Belediye Başkanı Şevki Kara, Çay İlçe Özel İdare ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurettin Arı, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Çetin ve yetkililer eşlik etti.

    Cumhuriyet Bulvarı'na yapılan 5 kilometrelik asfalt çalışmalarını inceleyen Burhanettin Çoban, "Bu yıl sıcak asfalt çalışmalarını Çay'da başlatıyoruz. Çay'da 2019 yılında saatte 240 ton kapasiteli sıcak asfalt şantiyesi kurduk. Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı geçen yıldan beri bu yolun asfaltlanması için çalışıyordu. İl Özel İdaresi ile Çay Belediyesi arasında protokol yapıldı. Gördüğünüz gibi çalışmalar tamamlandı. Bu çalışmalar diğer belediyelere örnek olacak" dedi.

    Çoban daha sonra beraberindekilerle Çay Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow