hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan uyuşturucu ve sahte para baskını

    Jandarmadan uyuşturucu ve sahte para baskını
    expand

    Jandarmadan uyuşturucu ve sahte para baskını

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Çay ilçesinde jandarma ekipleri Akkonak köyünde bir eve uyuşturucu baskını yaparken, İnli köyünde de sahte para baskını yaptı. Her iki operasyonla ilgili de 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
    Çay İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kubar esrar maddesi elde etmek için Akkonak köyündeki bahçesinde kenevir bitkisi yetiştirdiği tespit edilen B.A.'nın evine baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 kök kenevir bitkisi, 1050 gram kurutulmuş kubar esrar, 3 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olaylarla ilgili 1 kişi yakalanarak adli işlemler başlatıldı.
    Jandarma ekipleri İnli köyünde Y.K.'nin evinde sahte para imal ettiği ve ticaretini yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Eve yapılan baskında 1 adet 200 TL, 21 adet 100 TL, 36 adet 50 TL, 15 adet 20 TL, 17 adet 10 TL, 77 adet 5 TL'lik sahte banknotlarla 1 adet 5 dolarlık sahte banknot ele geçirdi. Bunun yanında evden 2 de ruhsatsız av tüfeği çıktı. Ruhsatsız tüfekler için para cezası düzenlenen şüpheli Y.K. gözaltına alınarak hakkında adli işlemlere başlatıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow