hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

    Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
    expand

    Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde, ödüllü deneme sınavında dereceye giren öğrenciler, Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından ödüllendirildi.

    Dinar Belediyesi ve Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile ilçe genelindeki 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda eğitim gören öğrencilere yönelik ödüllü deneme sınavı düzenlendi. Sınavda başarılı olan öğrencilere, Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından ödül verildi.

    Fatih Ortaokulu, Şehit İzzet Taşbaş İmamhatip Ortaokulu, TOKİ Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Ortaokulu'nda dereceye giren öğrenciler sınıflarında ziyaret edidi. Başkan Nihat Sarı tarafından birinci olan öğrencilere bisiklet, 2 ve 3'üncü olanlara saat ve başarı belgeleri verildi. Ayrıca Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş ve Şube Müdürü Mehmet Ceylan tarafından kitap seti hediye edildi.

    Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Ortaokulu'nda düzenlenen karne töreninde ise ilçe birincisi olan öğrencilere Başkan Nihat Sarı tarafından bisiklet, 2'nci ve 3'cü öğrencilere ise saat ve başarı belgeleri verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow