hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinar'da 23 Nisan töreni

    Dinarda 23 Nisan töreni
    expand

    Dinar'da 23 Nisan töreni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

    Dinar Hükümet Konağı bahçesinde Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Ortaokulu tarafından düzenlenen programda, Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş bıraktı. Saygı duruşunda bulunuldu ve Dinar Belediyesi bandosu eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla program son buldu. Törende sosyal mesafe kuralına dikkat eden katılımcıların çoğunluğu maske de taktı.

    Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen programa Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, şube müdürleri, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Doğan Çakır ve okul müdürleri katıldı.

    İlçede koronavirüs tedbirleri ve önlemleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla yapılacak etkinlikler iptal edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow