hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinar'da koordinasyon toplantısı

    Dinarda koordinasyon toplantısı
    expand

    Dinar'da koordinasyon toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde, Kaymakam Selami Kapankaya başkanlığında İlçe Danışma ve Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

    Toplantıya Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Kacar, Tatarlı Belediye Başkanı Şuayip Çiçek, Haydarlı Belediye Başkanı Duygu Peker, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Zorluer, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ender Baykut, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, İYİ Parti İlçe Başkanı Oktay Sayın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Dinar Devlet Hastanesi Başhekimi Alparslan Çelik, İlçe Sağlık Merkezi Müdürü Mehmet Mezher Işık, İlçe Müftüsü Ramazan Avcı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Bağırkan, Ziraat Odası Başkanı Cengiz Güçlü, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Afyonkarahisar Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, İl Genel Meclis Üyesi Bilal Demiröz, Ahmet Çetin, Murat Orhan, Atatürkçü Düşünce Derneği Dinar Şube Temsilcisi Kenan Özdemir, Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Gürpınar, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hakan Uyan, Belediye Meclis üyeleri, okul müdürleri, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

    Toplantıda konuşan Kaymakamı Kapankaya, "İlçenin menfaatleri söz konusu olduğunda birlik beraberlik içinde olan ilçelerin genellikle başarılı olduklarını gördüm. Dolayısıyla ilçemizin ileri gitmesi söz konusu olduğunda hepimizin bir araya gelmesi aynı masa etrafında birleşebilmesi ilçemizin sorunları ile ilgili çözüm üretme yolları ortaya koyabilmesi, yardımcı olabilmesi çok önemli. Bu gün biz az konuşacağız daha çok sizlere söz hakkı vereceğiz" dedi.

    Sunumların ardında toplantı, dilek ve temennilerle son buldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow