hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinar'da zafer kutlaması ve sünnet şöleni

    Dinarda zafer kutlaması ve sünnet şöleni
    expand

    Dinar'da zafer kutlaması ve sünnet şöleni

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Zafer Haftası dolayısıyla kutlama programı yapıldı ve toplu sünnet şöleni düzenlendi.
    Dinar'da Zafer Haftası dolayısıyla kutlama etkinliği düzenlendi. Belediye hizmet binası önünde başlayan etkinlikler, toplu sünnet şöleniyle devam etti. Programa AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, Dinar İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar, Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, MHP İlçe Başkanı Mustafa Karahan, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, Dinar İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Çetin, Bilal Demiröz, Murat Orhan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Şube Temsilcisi Hasan Ceylan, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
    Sünnet şöleninde Başkan Nihat Sarı'nın makam araçları ve belediye araçları süslenerek konvoy yapıldı. Konvoyun ardından Mevlid-i Şerif okundu. Programda sünnet çocukları ve aileleri doyasıya eğlendi.
    Daha sonra Belediye Başkanı Nihat Sarı bir konuşma yaptı. Ardından Ege'nin Ferdi Tayfur'u olarak bilinen Selim Baykal sahneye çıktı. Ferdi Tayfur'a ses benzerliğiyle bilenen Selim Baykal'ın birbirinden güzel Ferdi Tayfur şarkılarına vatandaşlar eşlik etti. Baykal'ın ardından sahneye çıkan Dinar Halk Eğitim Merkezi Kır Efeleri halk oyunları gösterileri vatandaşlar tarafından büyük beğeni aldı. Son olarak ünlü şarkıcı Hüseyin Kağıt sahnede vatandaşlara coşkulu anlar yaşattı. Birbirinden güzel şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelen yaşlı, genç ve çocukları coşturan Hüseyin Kağıt'ın gerek hareketli gerekse duygusal şarkılarını seslendirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow