hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eroğlu ve Özkaya'dan hayırlı olsun ziyareti

    Eroğlu ve Özkayadan hayırlı olsun ziyareti
    expand

    Eroğlu ve Özkaya'dan hayırlı olsun ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - ESKİ Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ve Milletvekili Ali Özkaya, Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'yı ziyaret etti.

    Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya yeni seçilen Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamındaki ziyarete AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Belediye Başkanı Nihat Sarı, "Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımız Allah razı olsun bizi yalnız bırakmıyor. Hem tebrikleri kabul ediyoruz hem de projelerimiz için çalışmalara başladık. 100 günlük çalışma programımız kapsamında ilk olarak mezbahanın açılımı için İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile görüşmelerimizi yaptık. Kendileri gelerek mezbahamızda incelemelerini yaptı ve çalışmalarımıza başladık. Sanayinin içme suyu projemizin de tespitlerini yaparak boru siparişlerimizi geçtik. En kısa zamanda kazıma başlıyoruz. Sahipsiz sokak hayvanlarımız için Orman Müdürlüğümüz ve Milli Parklar Müdürlüğümüzle görüşerek yer tespitimizi yaptık. En kısa zamanda Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi'mizin inşaatına başlıyoruz. Güneş enerji panellerimizle ilgili görüşmelerimizi yaparak yer tespitimizi yaptık. Allah'ın izniyle sizlerin desteğiyle 100 günlük programımızda verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz" dedi.

    Milletvekili Veysel Eroğlu da "Nihat kardeşimiz bu işe besmeleyle başladı. Bizler de bu bölgenin evladı olarak Dinar'a büyük destek vereceğiz. Çöp işini halletmek için harekete geçtik. Çöp aktarma merkezi kurularak bütün çöpler burada düzenli olarak toplanarak, Afyon'daki katı atık bertaraf tesisine gidecek. Söz verdiği 100 günlük projelerine hemen başlaması takdire şayan bir husustur. Nihat beyi tebrik ediyoruz, takdir ediyoruz. Nihat Bey çok gayretli güçlü bir arkadaşımız. Dinar için çok büyük hizmetler yapacak" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow