hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eroğlu'ndan Dinar'a ziyaret

    Eroğlundan Dinara ziyaret
    expand

    Eroğlu'ndan Dinar'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - ESKİ Orman ve Su İşleri Bakanı, Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Dinar Belediye Başkan Adayı AK Partili Nihat Sarı'nın seçim bürosunu ziyaret etti.
    Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ve Milletvekili Ali Özkaya, Cumhur İttifakı'nın Dinar Belediye Başkan Adayı AK Partili Nihat Sarı'nın seçim bürosunu ziyaret etti.
    Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkan Adayı Nihat Sarı'nın arkasında olduklarını, tüm projelerine yardımcı olacaklarını söyledi.
    Veysel Eroğlu da "Sizleri gönülden tebrik ediyorum. Milletvekillerimiz Ali Bey ve İbrahim Bey ile görüştük, Türkiye'ye bir örnek olsun dedik. Adaylara baktığımız zaman Nihat Sarı kardeşim hep öne çıktı. Sevilen bir kardeşimiz, vizyon sahibi, inşaat mühendisi, Dinar'ı imar edebilecek, 10 yıllık heba edilen süreyi telafi edebilecek bir kardeşimiz. Onun için Nihat Sarı'ya diyorum ki şimdiden söz aldık sadece 5 yıllık değil 15 yıllık çalışması lazım. Söz mü Nihat Bey" dedi.
    Eroğlu'nun sorusu üzerine ayağa kalkan Nihat Sarı, "Söz veriyorum" diyerek cevap verdi. Eroğlu da "Her zaman yüreğimiz Dinar için atıyor. Biz de Nihat Sarı kardeşimizin her türlü projesine destek vermeye hazırız" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow