hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmetçik Vakfı yararına konser

    Mehmetçik Vakfı yararına konser
    expand

    Mehmetçik Vakfı yararına konser

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde KoROsa Çok Sesli Korosu, Mehmetçik Vakfı yararına konser verdi.

    Polifonik Korolar Derneği bünyesinde kurulan KoROsa Çok Sesli Korosu'nun konseri Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapıldı. Dinar Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk ve kültürel faaliyetler kapsamında Mehmetçik Vakfı yararına düzenlenen konseri Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve protokol üyeleriyle davetliler izledi. Grubun konseri büyük beğeniyle dinlendi.

    Konser sonunda konuşan müzik öğretmeni Aysu Akgün, "Dinar'ın bizlerde önemi çok fazla biliyorsunuz ki ilk müzik yarışmasının yapıldığı yerdir Dinar. O yüzden bizlerin içinde yeri ayrıdır. Bugün burada olmamızı sağlayan başta Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı'ya ve siz değerli dinleyicilerimize sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

    Konser sonrasında Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı ve protokol üyeleri tarafından KoROsa ekibine çiçek takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow