hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Okullara masa tenisi malzemesi

    Okullara masa tenisi malzemesi
    expand

    Okullara masa tenisi malzemesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde Kaymakamlık tarafından okullara masa tenisi malzemeleri dağıtıldı.

    Dinar'da öğrenciler ve öğretmenlerin spor yapabilmeleri için okullara masa tenisi malzemeleri dağıtıldı. Dinar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce alınan 25 masa tenisi masası, pinpon topları ve raketleriyle beraber okullardan gelen idareci ve beden eğitimi öğretmenlerine teslim edildi.

    Kaymakam Selami Kapankaya, "Okulları ziyaretlerimizde başta masa tenisi olmak üzere spor malzemesi isteği vardı. Öğrencilerimizin boş vakitlerini faydalı iş, uğraş ve sporla değerlendirmelerini istediğimiz için gereken spor ve diğer sosyal, kültürel ihtiyaçlar için sürekli destek vermeye çalışıyoruz. Bu hafta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı aynı zamanda Gençlik Haftası, gençlerimize bu spor malzemeleri devletimizin bir hediyesidir ve öğrencilerimize desteklerimiz sürecek. Yapmamız gereken onlara iyi, güzel uğraşlarla sporda, derslerinde, güzel sanatlarda destek olmak ve teşvik etmektir. Biz onların kabiliyetli olduklarını ve sporda, sanatta, derslerinde başarılı olacaklarını biliyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow