hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sulama tesisi belediyeye devredildi

    Sulama tesisi belediyeye devredildi
    expand

    Sulama tesisi belediyeye devredildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesindeki Saz Ovası arazilerinin sulama tesisi ilişkin tesisler Dinar Belediyesi'ne teslim edildi.

    Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı'nın girişimleri ile Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü tarafından Dinar Saz Ovası arazilerinin sulanması için yapılan tesis, imzalanan protokolle belediyeye devredildi. Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı ve DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber başkanlık makamında devir teslim sonrası sulama tesisinin işleyişi hakkında görüşme gerçekleştirdi.

    Görüşme sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Sarı, "İlçemiz Saz Ovası'na yapılan sulama tesisi DSİ ile görüşmelerimiz sonucunda belediyemize devir teslim edilmiştir. Tesisin hem belediyemiz açısından hem çiftçilerimiz açısından verimli bir şekilde kullanılması için düzenli bir sistemle çalışmasını devam ettireceğiz. Çiftçilerimiz mağdur olmadan sulama sisteminden faydalanmaya devam edecekler. Çiftçilerimiz belediyemiz Gelirler Müdürlüğü su tahakkuk kısmından ve Vakıfbank Şubesi'nden ödemelerini kolaylıkla yapabilecek. Tesisin ilçemize ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow