hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Terör gazisinin evinde mevlit okutuldu

    Terör gazisinin evinde mevlit okutuldu
    expand

    Terör gazisinin evinde mevlit okutuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesinde oturan terör gazisi Nuri Karakaş evlerinin önünde mevlit okutuldu.

    Şırnak'ta terör gazisi Jandarma Uzman Çavuş Nuri Karakaş'ın, Dinar'a bağlı Çakıcı köyündeki ailesinin evinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlit programına Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar, Başkan Yardımcısı Muharrem Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Veli Özcan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar Şube Temsilcisi Hasan Ceylan, SYDV Müdürü İrfan Yüksel, şehit aileleri, gaziler, akrabaları ve vatandaşlar katıldı.

    Mevlidin ardından İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Dinar Temsilcisi Gazi Hasan Ceylan ile birlikte şehit annesi Kezban Yıldız'ı da evinde ziyaret etti. Şırnak Güçlükonak'ta 1992 yılında şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Bayram Yıldız'ın annesi Kezban Yıldız, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kacar, Kumartaşlı ve Ceylan'a teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow