hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İGM Başkanı Çoban'a ziyaret

    İGM Başkanı Çobana ziyaret
    expand

    İGM Başkanı Çoban'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - KÜTAHYA İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve Kütahya eski Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Afyonkarahisar İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

    31 Mart seçimlerinde Afyonkarahisar merkezinden İGM üyesi seçilen ve yapılan ilk toplantıda meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak başkan olan Burhanettin Çoban'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Kütahya İGM Başkanı Musa Yılmaz ile eski Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Başkan Çoban'ı makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çoban, Saraçoğlu ve Yılmaz ile birlikte çalıştıklarını İGM başkanlığına tekrar seçilen Musa Yılmaz'la da çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Çoban, "Musa Bey de iki dönemdir İGM başkanlığı yapıyor ve tecrübelerinden istifade etmeyi düşünüyorum. Kendisine zaman zaman sorular sorup yol göstermesini isteyeceğiz. Kamil Bey de 2014- 2019 yıllarında Kütahya'da muhteşem işler yaptı. Şu an Kamil Bey sivil hayata döndü. Ama bizim gibi idealist insanlar boş duramaz. Mutlaka kendisi sivil toplum faaliyetlerinde ve insanların hayrına olacak hizmetlerde koşturacağına eminim. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

    Başkan Çoban'ın konuşmasının ardından Yılmaz ve Saraçoğlu, Başkan Çoban'a günün anısına çiniden yapılmış şilt takdim etti. Ziyarette İGM üyeleri Nurettin Birliktir ve Ali Karkı da hazır bulundu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow