hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarma ve polisten ortak denetim

    Jandarma ve polisten ortak denetim
    expand

    Jandarma ve polisten ortak denetim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Trafik Haftası dolayısıyla jandarma trafik, bölge trafik ve jandarma asayiş ekipleri tarafından hafta boyunca ortak uygulama yapıldı.

    Afyonkarahisar- Antalya karayolu Sandıklı Hocalar kavşağında 2-8 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla Sandıklı jandarma trafik, Sandıklı bölge trafik ve Sandıklı jandarma asayiş ekipleri tarafından trafik ve asayiş uygulaması yapılarak koronavirüs tedbirleri hakkında sürücülere bilgilendirme yapıldı. Uygulama kapsamında sürücülere aşırı hız yapmamaları, seyir halinde cep telefonu kullanmamaları, emniyet kemerlerini takmaları, trafik ışık ve işaretlerine uyma ve bazı illerde seyahat kısıtlamasının kaldırılması sebebiyle koronavirüs tedbirlerini ihmal etmemeleri ve sosyal mesafeye uymaları hususlarında uyarıda bulunan ekipler, trafik kurallarına uyan sürücülere de teşekkür ederek, bilgilendirme broşürleri verdi.

    Uygulama esnasında kontrol edilen ve denetlenen araç sürücüleri, uygulamaların yerinde ve gerekli olduğunu bildirerek memnuniyetlerini dile getirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow