hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

    Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü
    expand

    Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muzaffer NAL/ÇAY, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da jandarma ekipleri kaçak kazı yapılan alana baskın düzenledi. Operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, çeşitli kazı malzemeleri de ele geçirildi. Olay yerinden kaçan 3 şüpheli ise aranıyor.

    İhsaniye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri önleyici kolluk devriyesi esnasında Sarıcaova köyü yakınlarında 4 şahıs tarafından kaçak kazı yapıldığını belirledi. Kaçak kazının yapıldığı ormanlık bölgeye takviye kuvvetle giden ekipleri gören 3 kişi, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. R.T. ise kazı yaptığı esnada yakalandı.

    Olay yerinde yapılan kontrollerde kazı yapılan alanın 10 metre derinliğinde ve içeri doğru tünel şeklinde kazılmış olduğu görüldü. 3 cep telefonu, pompalı tüfek, jeneratör, kafa feneri, gaz maskesi, çift sarı çizme, 3 baret, yaklaşık 50 metre elektrik kablosu ve 3 çanta içerisinde giysiye el konuldu. Şüphelilerin kullandığı arazi aracının ise kiralık olduğu tespit edilmiştir. R.T. hakkında yasal işlem başlatılarak adli makamlara sevk edilirken, kaçan 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow