hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kampanyaya hayvanlarını satarak bağışta bulundular

    Kampanyaya hayvanlarını satarak bağışta bulundular
    expand

    Kampanyaya hayvanlarını satarak bağışta bulundular

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mustafa KILINÇ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR merkeze bağlı Çayırbağ beldesinde yaşayan iki hayırsever, koronavirüs (Covid-19) salgını kapsamında başlatılan yardım kampanyasına yetiştirdikleri birer büyükbaş hayvanı bağışlayarak destek oldu.

    Çayırbağ'da hayvan besiciliği yapan Hasan Karakuş ve Bekir Koçak yardım kampanyasına büyükbaş hayvanlarını satarak destekte bulundu. Vatandaşların bağışladığı büyükbaş hayvanı ise Selahattin Okumuş isminde bir hayırsever değerinin üzerinde satın alarak destek verdi

    'BİZ BİRLİK OLDUKÇA SIRTIMIZ YERE GELMEZ'

    Hayırseverlere desteğinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, "Hayırsever kardeşlerimiz telefon açarak 'yardım kampanyasına biz de malımızla, mülkümüzle destek olmak istiyoruz' dedi. Bizler de haberi alır almaz Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Koca ile birlikte koşarak Çayırbağ'a geldik. Hasan Karakuş ve Bekir Koçak ağabeylerimiz mal varlıklarından birer tane büyükbaş hayvanı kampanyaya bağışlamış bulunuyor. Selahattin Okumuş ağabeyimiz de hayvanları değerinin üzerinde satın alacak. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Biz bu şuurda olduktan sonra sırtımızı kimse yere getiremez" dedi.

    Bağışla ilgili açıklama yapan Hasan Karakuş ve Bekir Koçak da "Kampanyaya bağışta bulunmaktayız. Allah herkesin yardımcısı olsun. Rabbim tüm Müslümanların yar ve yardımcısı olsun. Ben inanıyorum ki biz bu süreci Türk milleti olarak kazacağız. Yeter ki hep birbirimize yardımcı olalım" diye konuştular.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow