hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karantinadaki çocukları mutlu eden hediye

    Karantinadaki çocukları mutlu eden hediye
    expand

    Karantinadaki çocukları mutlu eden hediye

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mustafa KILINÇ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Bacım Sultan Öğrenci Yurdu'nda karantina altında tutulan 361 vatandaş arasında bulunan çocuklara defter, kitap, kalem, boyama kitabı ve boyama kalemi hediye edildi.

    Afyonkarahisar'da 23 Nisan'da karantina uygulaması kapsamında Bacım Sultan Öğrenci Yurdu'na alınan 361 Türk vatandaşının rahat ettirilmesi için çaba harcayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, karantinada kalan çocukları hediyelerle mutlu etti.

    Suudi Arabistan'dan 23 Nisan günü özel uçakla Zafer Havalimanı'na getirilen ve ardından da Afyonkarahisar'a karayoluyla intikal ettirilerek, Bacım Sultan Öğrenci Yurdu'nda karantinaya alınan 361 Türk vatandaşının karantina süreci devam ederken, ev sahibi olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü de karantinadaki çocuklar için küçük bir sürpriz yaptı.

    Karantina altındaki yaklaşık 25 çocuk için kitap, kalem, defter, boyama kitabı ve boyama kaleminden oluşan setler hazırlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, karantina altındaki çocukların odalarına giderek tek tek teslim etti. Hediyelerini teslim alan çocukların yüzündeki gülücük objektiflere yansıdı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow