hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kızılay bayramda çocukları sevindirdi

    Kızılay bayramda çocukları sevindirdi
    expand

    Kızılay bayramda çocukları sevindirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- 30 AĞUSTOS Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı İstanbul Eyüp Sultan Şube Başkanlığı ile Afyonkarahisar Şube Başkanlığı Afyonkarahisar'da program gerçekleştirdi. İlk olarak Kocatepe Anıtı'nı ziyaret eden Kızılay ekibi daha sonra da ihtiyaç sahibi çocuklar için kıyafet yardımı yaptı.
    30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı İstanbul Eyüp Sultan Şube Başkanlığı ile Afyonkarahisar Şube Başkanlığı Afyonkarahisar'da program gerçekleştirdi. Türk Kızılayı İstanbul Eyüp Sultan Şube Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar'a geldi. Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Kocatepe'ye çıkan Kızılay ekibi, Büyük Taarruz ve Zafer Bayramı'nın 98'inci yılında tarihi bölgede bulunmaktan duyduğu mutluluğu aktardı. 98 yıl önceki gururu ve heyecanı yaşadıklarını ifade eden Kızılay üyeleri, daha sonra Kızılay Afyonkarahisar Şube Başkanlığıyla birlikte ortak hareket etti. 
    ÇOCUKLARA ELBİSE YARDIMI YAPILDI  
    Afyonkarahisar'da bulunan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Kızılay ekibi, çocuklara hediye takdim etti. Eyüp Sultan Şube Başkanı Hakan Nergis ile Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatih Okyar aile ziyaretlerine eşlik etti. Ailelerle sohbet eden Başkan Okyar ile Nergis, ailelere herhangi bir ihtiyaçları durumunda her zaman Kızılay'ı arayabileceklerini söyledi.  
    YARDIMLAR DEVAM EDECEK
    Afyonkarahisar Türk Kızılay Şube Başkanı Fatih Okyar, Kızılay'ın yardım faaliyetlerine devam edeceğini belirterek, "İstanbul Eyüp Sultan Şube Başkanımız ve üye arkadaşlarımız Afyonkarahisar'ı ziyaret etti. Kendileriyle birlikte yetim ailelerimizi ziyaret ettik. Onların dert ve sorunlarını çözmeye çalıştık. Bunun yanında ailelerimizin çocuklarını Zafer Bayramı dolayısıyla sevindirmek istedik onlara hediye takdiminde bulundu" dedi.
    TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN OLDU 
    İstanbul Eyüp Sultan Şube Başkanı Hakan Nergis, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Afyonkarahisar'a ziyaret gerçekleştirdiklerini ve Kocatepe'ye çıktıklarını söyledi. Kocatepe'de duygusal anlar yaşadıklarını söyleyen Nergis, "Şu anda aynı duyguları yaşıyorum tüylerim diken diken oluyor. Gerçekten anlatılmaz bir duygu minnettarımız atarımıza. Bunun yanında çocuklarımızı da mutlu etmek istedik. Bu hususta Afyonkarahisar şubemizle birlikte buradaki çocukları ziyaret edip onlara hediye takdim ediyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow