hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müdür Temiz'den, polise moral ziyareti

    Müdür Temizden, polise moral ziyareti
    expand

    Müdür Temiz'den, polise moral ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, yılbaşı gecesi kent genelinde görev yapan Emniyet mensuplarını ziyaret etti.
    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı ilk saatlerde yılbaşı gecesi görevde olan emniyet mensuplarını ziyaret etti. Uygulama noktalarını tek tek gezerek emniyet mensuplarına moral veren Temiz, Zafer Meydanı'nda görev yapan polis ekipleriyle bir süre sohbet etti. Ardından denetimlerdeki genel durum hakkında bilgi veren Temiz, sahada 350 personelin görev yaptığını, 3 karakolla birlikte bu sayının 400'e yakın olduğunu aktardı.
    400 YAKIN EMNİYET PERSONELİ GÖREV BAŞINDA
    Basın mensuplarına "Mesai arkadaşlarım" diye hitap eden Ali Temiz, "Bu 4 günlük kısıtlamanın ilk saatlerinde 2020'nin de son saatlerinde Afyon'un genelinde görev yapan arkadaşlarımızın moral ve motivasyonunu artırmak, beraber olmak için sizlerle beraber dışarıdayız. Bugün Afyon genelinde 350'ye yakın arkadaşımız görev yapıyor. Sizler de sokaklardasınız bizler gibi. Umarım 2021 yılı 2020 yılından hiç bir şeyi bizlere hatırlatmaz, bir an önce bunun etkisinden kurtuluruz. Ülkemiz, tüm insanlık için yeni yılın çok iyi şeyler getirmesini temenni ediyorum" dedi.  

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow