hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Saldırıya uğrayan çiğ köfteciye ziyaret

    Saldırıya uğrayan çiğ köfteciye ziyaret
    expand

    Saldırıya uğrayan çiğ köfteciye ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AK PARTİ Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, saldırıya uğrayan çiğ köfteci dükkanını ziyaret etti.

    AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk; Gurur Şenel'in çalışan Yılmaz Koç'u darbettiği, kardeşi Hüseyin Şenel'in ise taşladığı çiğ köfteciyi ziyaret etti. Gurur ve Hüseyin Şenel kardeşlerin tutuklandığı olayın başından bu yana takipçisi olduklarını söyleyen Uluçay, bundan sonra da gereği neyse yerine getireceklerini kaydetti.

    İşletmeci Kadir Demirel'e geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Uluçay, "Menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Başından beri Sayın Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve milletvekillerimiz olayın takipçisidir. İnşallah Afyonkarahisar'da bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını ümit ediyoruz. Yılmaz kardeşimize de iş yeri sahibi Kadir Beye de tekrar geçmiş olsun diliyoruz. Allah beterinden saklasın. İnşallah Afyonkarahisar'da birlik ve beraberliğimiz bozulmasın" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow