hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Toptaş üreticileri bilgilendirdi

    Başkan Toptaş üreticileri bilgilendirdi
    expand

    Başkan Toptaş üreticileri bilgilendirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, köyleri ziyaret ederek hava şartlarından dolayı tarım arazilerinde meydana gelen zararlar hakkında üreticilere bilgilendirme yaptı.
    Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, beraberinde ziraat mühendisi Bülent Albayrak ile Koçhisar, Örnekaya, Menteş köyleri ve Kızılören ilçesinde çiftçileri ziyaret ederek son günlerde meydana gelen yağışlar sonrası patates, arpa, buğday ve haşhaş başta olmak üzere tarım arazilerinde yaşanan hasar ve hastalıklar hakkında bilgilendirme yaptı. Genelde yağışlar sonrası patateste meydana gelen mildivo hastalığı şikayetinden yakınan çiftçiler, tarımda karşılaştıkları sorunları ziraat mühendisi Bülent Albayrak'a sorarak bilgi aldı.
    Her zaman çiftçilerin yanında olmaya çalıştıklarını bildiren Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, "Odamızın ziraat mühendisi ile köyleri ziyaret edip hava şartlarından doğan zararlar hakkında görüştük. İnşallah bu yıl bereketli bir yıl olacak" dedi.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow