hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dersliklere şehitlerin ismi verildi

    Dersliklere şehitlerin ismi verildi
    expand

    Dersliklere şehitlerin ismi verildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesindeki Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin derslik, atölye ve kütüphanesine 'Sevgi Yılı' ve 'Aile Yılı' projesi kapsamında ilçedeki şehitlerin ismi verildi.
    Afyonkarahisar Valiliği tarafından yürütülen 'Sevgi Yılı' ve 'Aile Yılı' projeleri kapsamında Sandıklı'daki Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin dersliklerine ilçedeki şehitlerin ismi verildi. Kaymakam Eflatun Can Tortop, proje kapsamında Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederken, şehitlerin fotoğrafları ile adlarının yazıldığı isimlikler dersliklerin girişlerine takıldı.
    Kaymakam Eflatun Can Tortop, "Sevgi Yılı çerçevesinde değerli şehit kardeşlerimizin manevi anılarını yaşatmak için yapılan bu çalışmada öğrenci kardeşlerimiz bu resimleri görerek memleketimizin zor şartlar altında bugünlere geldiğini anlayabileceklerini umuyorum. Vatan savunmasında hayatlarını kaybeden değerli şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Yüce Türk Devletimiz vatan hainleriyle yaptığı mücadeleyi gücünün son raddesine kadar sürdürerek varlığını devam ettirecektir. Bu çalışmada emeği geçen öğretmenlerimize ve okulumuza teşekkür ediyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow