hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pasta kesip emekli oldu

    Pasta kesip emekli oldu
    expand

    Pasta kesip emekli oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- SANDIKLI Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Kök (65), doğum günü ve emeklilik gününü aynı anda kutladı. Eşi ve çalışma arkadaşlarının pasta kestiği Kök, kurumdan uğurlandı.
    Sandıklı'da 42 yıldır milli eğitimde çeşitli okul ve kurumlarda görev alan, son olarak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Kök, emekli oldu. Emeklilik ile doğum günü aynı güne denk gelen Kök için makam odasında emekli öğretmen eşi Ümran Kök ve mesai arkadaşları tarafından, üzerinde 'O şimdi emekli' yazan pastayla kutlandı.
    Pastayı kesen Mustafa Kök, Türkiye'nin dört bir tarafında teknik okullarda idarecilik yaptığını söyledi. Mustafa Kök, "Ahi Evran kültüründen gelen çırak kalfa usta faziletli duruşumuzla devlete göreve başlarken, bayrağa elimize koyarak yaptığımız yeminimizi bozmadan, kula kul olmadan, kimseyi kapalı kapılar arkasında satmadan Allah inancımızla görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Alnım açık emekliye ayrılıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma görev sürecinde yanımda oldukları için teşekkür ederim. Asla şu sözümü unutmayın 'Neydim ne oldum, ne olacağım.' Her şey gönlünüzce olsun" dedi.
    Pasta kesim ve hatıra fotoğrafı çekimi sonrası Mustafa Kök, arkadaşları ile vedalaşarak çalıştığı kurumdan ayrıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow