hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Reflektör Tak Görünür Ol'

    Reflektör Tak Görünür Ol
    expand

    'Reflektör Tak Görünür Ol'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesinde Ziraat Odası Başkanlığı ve Jandarma Komutanlığı ekipleri köyleri gezerek traktör sürücülerine trafik kurallarını anlattı, reflektör dağıttı.
    Trafik Güvenliği Eylem Planı'nda belirtilen 'Reflektör Tak Görünür Ol' adlı kampanya kapsamında traktörlerin karıştığı kazaları önlemeye yönelik Sandıklı Ziraat Odası ve Sandıklı Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri sürücülere, trafik kuralları hakkında bilgilendirme yaptı. Etkinliklerde römorklara reflektör takıldı.
    Koçhisar, Baştepe ve Kızık köylerindeki etkinliğin ardından Sorkun ve Çevrepınar köylerinde traktör sürücüleriyle bir araya gelen ekipler reflektör dağıttı. Jandarma Trafik Tim Komutanı Astsubay Kıdemli Üstçavuş Aziz Baz, traktör sürücülerine trafik kuralları, traktör ve römork kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi.
    Sandıklı Ziraat Odası tarafından hazırlanan reflektörler Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş ve Jandarma Trafik Timleri tarafından römorklara takıldı. 120 traktöre 240 reflektör takıldı. Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş, "Bu çalışmanın devamı gelecek. Bütçemiz oldukça çiftçilerin taleplerine karşılık vereceğiz. Kazasız ve iyi günlerde kullanmanızı dileriz " dedi. Çiftçilerden Ahmet Karapınar ise bilinçli çiftçilerin traktörüne reflektör takması gerektiğinden bahsetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow