hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sandıklı MYO'da mezuniyet heyecanı

    Sandıklı MYOda mezuniyet heyecanı
    expand

    Sandıklı MYO'da mezuniyet heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA) - AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) mezuniyet töreni düzenlendi.
    Sandıklı MYO'nun 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni ilçedeki bir otelde yapıldı. Törene Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, protokol üyeleri, veliler ile  öğrenciler katıldı. Kaymakam Eflatun Can Tortop, “Birbirinden değerli öğretim elemanlarımızdan oluşan akademik kadromuz, titiz çalışan idari ve teknik kadromuzun da desteğiyle, evlatlarınızı eğitti. Sevgili öğrenciler, bugün, bir bitişin değil birçok başlangıcın yaşandığı bir günü yaşıyoruz. Bugünden itibaren yepyeni yaşam deneyimlerini içinde barındıran bir süreç başlıyor. Var olan becerilerinizi geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak için kendinizi geliştirmeye devam edin. Her ne iş yapıyorsanız elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. 2 yıl süren eğitimin ardından mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, yaşamlarının yeni dönemine iyi dilekler ve sevgiyle uğurluyorum" dedi.
    Konuşmaların ardından dereceyle mezun olanlara plaket ve ödül verildi. Mezunların kortej yürüyüşü sonrası kep atma töreni yapıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow