hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sandıklı Ziraat Odası'ndan ücretsiz fide

    Sandıklı Ziraat Odasından ücretsiz fide
    expand

    Sandıklı Ziraat Odası'ndan ücretsiz fide

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- SANDIKLI Ziraat Odası, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkı sağladığı 5 bine yakın domates ve biber fidelerini ücretsiz üreticilere dağıttı.

    Sandıklı Ziraat Odası Başkanı Fatma Toptaş'ın talebi üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi 5 bine yakın biber ve domates fidesi temin etti. Sandıklı Ziraat Odası'na gönderilen kasırga, şehzade, tuğra carli cinslerinde biber ve tombik beef cinsi domates fideleri Oda Başkanı Fatma Toptaş tarafından üreticilere ücretsiz olarak dağıtıldı.

    Başkan Fatma Toptaş, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Sandıklı ve Kızılörenli üreticilerimizin menfaati için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Amacımız üreticilerimizin kalkınarak ülke ekonomisine katkı sağlaması. Bu koronavirüs günlerinde üretimin de ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bu amaçla çorbada bizim de tuzumuz olsun istiyoruz. Bu anlamda Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ücretsiz olarak fidan talep ettik. Sağ olsunlar bizi kırmadılar. Domates ve biber fidelerini gönderdiler. Biz de Ziraat Oda'mızda üreticilerimize ücretsiz fidelerimizi dağıttık. Sandıklı ve Kızılörenli üreticilerimizin üretimlerine katkı sağlamak için elimizden gelen çapa ve gayreti göstererek yeni çalışma ve projeleriyle yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz" dedi

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow