hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehitler anısına klip çektiler

    Şehitler anısına klip çektiler
    expand

    Şehitler anısına klip çektiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Hocalar ilçesine bağlı Yeşilhisar köyünün Yeşilhisar Yunus Emre İlkokulu öğretmen ve öğrencileri şehitler anısına klip çekti.

    Yeşilhisar Yunus Emre İlkokulu öğretmen ve öğrencileri şehitler anısına Çanakkale Türküsü'nü ve İstiklal Marşı'nı seslendirdikleri bir klip çekti. Okul Müdürü Serkan Şahin öncülüğünde hazırlanan klip, 11 öğretmen ve 67 öğrenci tarafından hazırlandı. Geçen ocak ayında başlayan çalışmalar pandemi nedeniyle bu yıl kasım ayında tamamlanabildi. Klipte öğretmen ve öğrenciler çaldıkları çeşitli müzik aletleri ile okullarının değişik bölgelerinde Çanakkale Türküsü'nü seslendirerek İstiklal Marşı'nı okudu. Klipte Çanakkale ile ilgili görsellere de yer verildi.

    Kliple ilgili bilgi veren Okul Müdürü Serkan Şahini, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Haftası etkinlikleri kapsamında bir klip hazırlama kararı almıştık. Personel ve öğrencilerimizin yer aldığı bu klipte şehitlerimizi bir sanat icra ederek anma ve anlatmaktı. Öğretmenlerimiz Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi. Minik yüreklerimiz de İstiklal Marşı'mızın 10 kıtasını seslendirerek ortaya ürün koymanın mutluluğunu yaşadı" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow