hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeşil alan ve ağaçlandırma çalışması

    Yeşil alan ve ağaçlandırma çalışması
    expand

    Yeşil alan ve ağaçlandırma çalışması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Belediyesi tarafından yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verildi.

    Afyonkarahisar Belediyesi, konum itibariyle Türkiye'nin en önemli kavşak noktalarından Afyonkarahisar'da şehir giriş ve çıkışlarını çiçeklendirme çalışmalarını sürdürdü. Bu doğrultuda Özdilek- ANS kavşağı ile Konya kavşağı OSB arası tamamlanırken, ANS kavşağı ile OSB kavşağı arasında çalışmalar devam ediyor. Söz konusu bölgelere 20 bine yakın gül dikimi yapılacak ve 2,5 kilometre uzunluğunda oluşturulacak yeşil alana 210 civarında ıhlamur ağacı, 210 civarında leylandi dikimiyle peyzaj düzenlemesi gerçekleştirilecek.

    20 BİN GÜL DİKİLECEK

    Yeşil alan çalışmalarına bu yıl daha çok ağırlık vereceklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz yaz ayının gelmesiyle şehrimiz ana arterlerinde, çevre yolunda ve refüjlerinde düzenleme çalışmasına gitti. Kentimizin aynası olan çevre yolunun çehresini değiştireceğiz. Afyonkarahisar'ımızı çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturmak için gece gündüz çalışan personelimize çok teşekkür ederim" dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow