hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aksaray Belediye Başkanı: Şehrimize vizyon katacak projeler kazandırıyoruz

    Aksaray Belediye Başkanı: Şehrimize vizyon katacak projeler kazandırıyoruz
    expand

    Aksaray Belediye Başkanı: Şehrimize vizyon katacak projeler kazandırıyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye tarafından yapılan projeleri yerinde inceleyip, ''Şehrimize vizyon katacak projeler kazandırıyoruz.''dedi.  
    Belediye Başkanı Evren Dinçer, göreve başladığı günden itibaren şehre vizyon katacak, kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor. 1.5 yıl önce Necmiye Sultan Kadın Aktive Merkezini hızla tamamlayarak hizmete açan Başkan Dinçer, sırasıyla Hasas-Nakkaş Kadın Aktive Merkezi, Millet Kıraathanesi, Bedir Muhtar Külliyesi, Kitap Konağı, Yeni Mahalle ve Hamide-Alaca Mahallerine Mahalle Konağı projelerini başlattı.
    Aksaray Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde kültür ve sosyal hayata katkı sunacak geniş bir yelpazede yenilikçi projeler geliştiriyor. Aksaray Belediyesinin vatandaşların beklenti, istek ve talepleri doğrultusunda proje geliştirdiğini belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Hayata geçirdiğimiz projelerimizde özellikle vatandaşlarımızın isteğini göz önünde bulunduruyoruz. Bu anlayışla yola çıkarak yerleşim yerinin gereklerini tespit edip projemizi uygulamaya başlıyoruz. Sunduğumuz her hizmette halkımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için gayret ediyoruz.” dedi.
    Dinçer, “Belediyemiz her alanda şehir halkına hizmet ediyor. Şehrimizde alt yapı ile birlikte çok yönlü hizmet sunuyoruz. Birçok projemiz halen devam ediyor. Göreve geldiğimizde TOKİ Mahallesinde bulunan Necmiye Sultan Kadın Aktive Merkezini hızla tamamlayarak hizmete açtık. Hanım kardeşlerimiz, aktivite merkezlerini çok beğendiler. Bizden bu merkezden yapmamızı istediler. Bizde Hasas-Nakkaş Mahallemize Aktive Merkezinin inşasına başladık. Ayrıca Mahallerimizde eksik kalan Muhtar evlerini tamamlamaya başladık. Vatandaşlarımızın sağlıklı içme suyuna kavuşması için yeraltında bulunan ve işlevini yitirmiş asbest borularını devre dışı bırakarak yerine daha sağlıklı içme suyu hatları inşa ettik. Asbest boru değişimi halen sürüyor. Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz.      Yine şehrimize kalıcı bir eser bırakmak için Bedir Muhtar Mahallemize Bedir Muhtar Külliyesi inşa edeceğiz. İnsanımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için hem de öğrenci kardeşlerimiz faydalanabileceği Kitap Konakları projemizi hayata geçiriyoruz. Fatih Mahallesinde başlattığımız Millet Kıraathanemiz projemiz bitme aşamasına geldi. Pandemi salgınının sona ermesinin hemen ardından en kısa sürede açılışı yapacağız” dedi.
    FOTOĞRAFLI 

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow