hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aksaray Belediyesinin tatlı su kabinleri ilgi gördü

    Aksaray Belediyesinin tatlı su kabinleri ilgi gördü
    expand

    Aksaray Belediyesinin tatlı su kabinleri ilgi gördü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY  Belediyesi’nin, kendi imkanları ile imal ettiği tatlı su kabinleri sıcak geçen yaz aylarında vatandaşların ihtiyacını kesintisiz karşıladı. 
    31 Mart Yerel seçimleri öncesinde vatandaşlardan aldığı talepleri yerine getirmek için çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Evren Dinçer, tatlı su çeşmesi eksik olan mahallelere tatlı su kabinleri yerleştirilmesi talimatını vermişti. Toki bölgesi başta olmak üzere birçok mahallenin işlek noktalarına 5 ton kapasiteli tatlı su kabinleri yerleştirildi. Su kabinlerinden yaz boyunca kesintisiz olarak tatlı su ihtiyacını karşılayan vatandaşlar Aksaray Belediyesinin bu hizmetini takdir ile karşıladı.   
    Belediye Başkanı Evren Dinçer, ''Cumhuriyet, Yunus Emre ve Bedir Muhtar mahallelerimizde kot farkından dolayı tatlı suya erişimleri yoktu. Bu mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızda bu yönde sürekli talep alıyorduk. Mahallerinde tatlı su kabinleri olmasını istiyorlardı. Bizde böyle bir çözüm geliştirdik. Kendi atölyelerimizde çeşmelerimizi kendimiz üretmeye başladık. Kendi imkanlarımız ile ürettiğimiz su kabinlerimizi ihtiyaç duyulan mahallelere yerleştirdik. Vatandaşlarımızın bu şekilde tatlı su çeşmelerine ulaşmalarını sağladık.” dedi.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow