hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aksaray'da kamyon yolcu minibüsüne çarptı: 4 yaralı

    Aksarayda kamyon yolcu minibüsüne çarptı: 4 yaralı
    expand

    Aksaray'da kamyon yolcu minibüsüne çarptı: 4 yaralı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)- AKSARAY’ın Sultanhanı ilçesinde kamyonun yolcu minibüsüne arkadan çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
    Kaza, saat 15.00 sıralarında Sultanhanı ilçesi sanayi kavşağında meydana geldi. Ahmet Faydalı (50), yönetimindeki 42 L 9545 pancar yüklü kamyon, Konya’dan Aksaray’a yolcu taşıyan Mustafa Aytaç (45), yönetimindeki 68 D 0110 minibüse arkadan çarptı. Kazada her iki sürücüde yaralanmazken, minibüste yolcu olarak bulunan Afganistan uyruklu Abdulhao Özbek (34) ile kız kardeşi Zarhura Özbek (19), annesi Fadime Özbek (41) ve Habib  Shir Gazı (26) yaralandı. Yaralılar, çağrılan ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Abdulhao Özbek’in Konya Şehir Hastanesinde psikolojik tedavi gören kız kardeşi Zarhura Özbek’i annesi Fadime Özbek ile hastane dönüşü kaza yaptığı öğrenildi.
    Yaralı yolculardan  Abdulhao Özbek, "Konya şehir hastanesine kız kardeşimi annem ile birlikte tedaviye götürdük. Tedavi sonrası Aksaray’a gelirken bize arkadan kamyon çarptı. Çarpmanın etkisi ile minibüs yoldan çıktı. Hastaneden gelirken tekrar hastanelik olduk" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow