hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aksaray'dan deprem bölgesine 3 TIR dolusu yardım

    Aksaraydan deprem bölgesine 3 TIR dolusu yardım
    expand

    Aksaray'dan deprem bölgesine 3 TIR dolusu yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Belediye Başkanı Evren Dinçer'in çağrısı üzerine deprem bölgesi için toplanan yardımlar, 3 TIR'a yüklenip Elazığ'ı gönderildi. 
    Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından 'Haydi Aksaray Elazığ’ımız Üşümesin' diyerek halka yardım çağrısında bulundu. Çağrı üzerine duyarlı vatandaşlar, imkanları doğrultusunda  battaniye, kışlık kıyafet, çocuk bezi, çocuk maması ve çeşitli gıda malzemelerini belediyeye getirdi. Yardım malzemeleri de 3 TIR'a yüklenip depremzedelere ulaştırılmak üzere Elazığ'a gönderildi. 
    Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, şunları söyledi:
    ''Elazığ’da 6.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ülkemiz ve milletimiz açısından çok üzücü bir olay. Deprem sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz. Bütün dualarımız onlarladır. Tabi ülkemiz deprem bölgesinde deprem kuşağında bu gerçeklerle yaşıyoruz. Bu üzücü olay üzerine biz de Aksaraylılar olarak tüm vatandaşlarımızla Elazığ’a yardım konusunda kenetlendik. Vatandaşlarımız yardım konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Biz de Aksaray Belediyesi olarak buna vesile olamaya çalıştık.''

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow