hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Dinçer, öğrencilerle bir araya geldi

    Başkan Dinçer, öğrencilerle bir araya geldi
    expand

    Başkan Dinçer, öğrencilerle bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi kampüsü içerisinde öğrencilerle bir araya geldi. 
    Aksaray Üniversitesi’nde farklı bölümlerinde akademik öğrenimlerini sürdüren üniversiteli gençlerin daveti üzerine kampüs ziyaretinde bulunan Başkan Dinçer,  öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Dinçer, gençlerle samimi bir ortamda sohbet etti. Akademik eğitim ve kariyer üzerinden başlayan sohbette Başkan Dinçer, kendisinin de Aksaray Üniversitesi’nin mezunlarından olduğunu hatırlattı.
    Başkan Dinçer,  “Bizim eğitim gördüğümüz dönemdeki Aksaray Üniversitesi ile şimdiki dönem arasında çok şeyler değişti. Üniversitemiz çok büyüdü. Şimdi imkan ve şartlar çok daha iyi. Öğrenci sayımız her yıl artıyor. Tabi bütün bunlar bazı meseleleri beraberinde getiriyor. Aksaray Üniversitesinden mezun olduğum için sizleri çok iyi anlıyorum. Ne düşündüğünüzü, bizden neler beklediğinizi, içinde bulunduğunuz durumu anladığımı düşünüyorum. Bu yüzden ulaşım konusunda taleplerinizi değerlendirdik ve beklentinizi büyük oranda karşılamaya çalıştık. Ulaşım ile ilgili isteğiniz olursa dinlemeye hazırım. Şehrimiz tarihi ve kültür bakımında zengin şehir. Bizim gezi turlarımız olacak. Gezi turlarının alanını genişletebiliriz. Hatırlarsanız yakın bir zamanda Aksaray Üniversitesinde eğitim gören bütün öğrenci kardeşlerimize ikametlerini Aksaray’a almaları konusunda çağrıda bulunmuştuk. Birçok öğrencimiz çağrımıza uydu ve ikametlerini şehrimize aldılar. Aranız almayanlar var ise alabilirler çünkü Aksaray’ımız daha öncede olduğu gibi bugünde öğrencilerine hiçbir zaman hayal kırıklığı yaşatmamıştır” dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow