hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belediye tarafından alınan 6 otobüs  hizmeti girdi

    Belediye tarafından alınan 6 otobüs  hizmeti girdi
    expand

    Belediye tarafından alınan 6 otobüs  hizmeti girdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY Belediyesi tarafından alınan 6 otobüs düzenlenen törenle hizmete girdi. Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediye önünde düzenlenen törende, yaptığı konuşmada, altyapıdan üst yapıya, şehrin ihtiyacı olan hizmetleri en güzel ve en doğru şekilde karşılamanın, yerine getirmenin mücadelesi ve çabası içerisinde olduklarını söyledi.
    Aksaray'da mevcut toplu taşımadaki kalitenin arttırılması için çalışmalar yaptıklarını anlatan Dinçer, şöyle konuştu: "Daha sağlam daha güvenilir toplu taşıma araçlarıyla hizmet edebilmek adına bizde bugün gerçekleştirdiğimiz bu otobüs alım işlemlerinin süreçlerine yaklaşık 7-8 ay önce başlattık. Araçlarımız son model, 104'e yakın yolcu kapasitesine sahip içerisinde her türlü güvenlik ve konfor tedbirleri alınmış. Klimasından, yol güvenliğine kadar her türlü donanıma sahip. Aksaraylılarımız, hemşehrilerimiz daha güzellerine daha iyilerine layıklar, inşallah bu bir başlangıç vesilesi olur. Bu şekilde şehrimize toplu taşıma kalitesini arttıracağız. Aksaray'ı göreve geldiğimizden itibaren ve öncesinde de söylediğimiz daha kaliteli daha güzel yaşanabilir bir şehir haline getirebilmek için elimizden gelen çabaları sürdüreceğiz."
    Mercedes-Benz Türk Müşteri Hizmetleri Grup Müdürü Özgür Taşkın ise Mercedes-Benz Türkiye olarak 50 yılı aşkın süredir Türkiye'de olduklarını en kaliteli en modern en teknolojik kamyon ve otobüsleri ürettiklerini kaydetti.
    Konuşmaların ardından kurdele kesilerek otobüsler hizmete girdi.Başkan Enver Dinçer  ile protokol üyeleri ve basın mensupları ile şehir turu yaptı.
    FOTOGRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow