hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Amasya'da, ‘Pideler bizden, dualar sizden’ kampanyası

    Amasyada, ‘Pideler bizden, dualar sizden’ kampanyası
    expand

    Amasya'da, ‘Pideler bizden, dualar sizden’ kampanyası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sinan HARMANCI-Serap Şerife KARA/AMASYA,(DHA)- AMASYA'da bu yıl 2’inci düzenlenen ‘Pideler Bizden, Dualar Sizden’ sloganıyla her gün farklı mahallelerde 2 bin pide dağıtılıyor.

    Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı öncülüğünde geçen yıl olduğu gibi bu yılda her gün farklı mahallelerde günlük 2 bin pide dağıtılıyor. Ayrıca çocuklara da ikramda bulunan Başkan Sarı, ramazan ayı sonuna kadar toplamda 500 bin adet çikolata dağıtacaklarını söyledi. Ramazan ayının bereketi ve geleneklerin yaşatılması için vatandaşlara pide ikramında bulunan Başkan Sarı, mahalle sakinleri ile sohbet ederek, kendilerinin istek ve taleplerini dinledi. Muhtarları, belediyenin uç beyleri gibi gördüğünü söyleyen Başkan Sarı, "Onların görevi mahalle sakinleri ile belediye arasında sağlam bir köprü kurmak” diye konuştu.

    'KİMSEDEN BİR BEKLENTİMİZ YOK, SADECE DUALARINA TALİBİM’

    Mahallelerde pide dağıtımını vesile ederek Ramazan'ın rahmetini, bereketini üzerlerine çekmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Sarı; “Amacımız, bu vesile ile hemşehrilerimizle hemhal olmak, istek ve taleplerini dinlemektir. Kimseden bir beklentimiz yok, sadece dualarına talibim. Ben Amasya'yı seveni seviyorum. Çalışmalarımız da bu sevgimizle aynı orantı da tüm hızıyla devam edecek.” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow