hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nusret'in tuz serpme hareketi manava taşındı

    Nusretin tuz serpme hareketi manava taşındı
    expand

    Nusret'in tuz serpme hareketi manava taşındı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sinan HARMANCI/ AMASYA (DHA)- AMASYA’da, fenomen haline gelen restoran işletmecisi Nusret Gökçe'nin tuz serpme hareketi, Abdullah Çoşkun’un (26), manav dükkânına taşındı. Coşkun’un satışını yaptığı ürünleri, koruyucu püsküllerle poşete doldurması müşterilerinin ilgi odağı olurken, satışlarını da artırdı.
    Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Nusret Gökçe'nin fenomen haline gelen tuz serpme hareketi, Amasya’da esnaf Abdullah Çoşkun’un işlettiği manav dükkanına taşındı. Pandemi nedeniyle hijyene azami özen gösteren Çoşkun’un Nusret’in tuz serpme hareketinden esinlenerek, koruyucu püsküllerle ürünleri poşete doldurması müşterilerinin ilgisini çekiyor. Yaz sebzelerinden oluşturduğu hayvan figürleriyle de dikkat çeken Çoşkun, ilginç yöntemle de satışlarını ikiye katladı.
    ‘NUSRET’İN MANAV VERSİYONU OLDUK’
    Satışlarının iyi olduğunu söyleyen Çoşkun, “Bu sıkıntılı süreçte işlerimizi artırabilmek adına bilindik bir teknik ile satışlarımın artışını sağladım. Nusret Bey'in ete tuz ekmesi gibi bende meyvelere püskül serpiyorum. Bu hizmetten vatandaşlarımız oldukça memnun. Vermiş olduğumuz bu hizmet ile adeta Amasya’da Nusret’in manav versiyonu olduk. Bunun dışında farklı bir çalışmamız ise sebzeleri hayvan figürleri ile süsleyip, müşterilerimizin ilgi odağı olmayı başardık” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow