hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2 bin 850 minibüs sahibine akaryakıt desteği

    2 bin 850 minibüs sahibine akaryakıt desteği
    expand

    2 bin 850 minibüs sahibine akaryakıt desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle esnafa desteğini sürdürüyor. Bu kapsamda, 2 bin 850 minibüs sahibine de akaryakıt desteği sağlanacağı bildirildi.
    Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, koronavirüs salgını nedeniyle işleri azalan dolmuşçu esnafına destek olmaya devam ediyor. Dolmuşlarda dezenfeksiyon işleminin yanı sıra Ramazan ayı nedeniyle gıda kolisi dağıtımına başlayan Ankara Zabıtası, dolmuş duraklarında maske dağıtımını da sürdürüyor. Gıda kolisi dağıtımı Gülbaba, Bentderesi, Denizciler, Yenimahalle (Cento), Keçiören-Ostim, Seyranbağları, Güvenpark, Sincan Pazar Yeri, Çinçin Dolmuş Durakları olmak üzere 9 bölgede gerçekleşecek. Başkent genelinde her gün bir bölgeye olmak üzere toplam bir hafta sürmesi planlanan gıda kolisi dağıtımından toplam 3 bin 580 dolmuşçu esnafı faydalanacak.
    'SÜRECİ İYİ YÖNETİYORUZ'
    Ankara Zabıtasının vatandaş ve esnafa maske dağıtımını sürdüreceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Koç, "Süreci olabildiğince iyi yönettiğimizi düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde ise, 2 bin 850 minibüs sahibine akaryakıt desteğimiz olacak. El ele vererek süreci birlikte yürütüp ortak akılla hareket ederek ve bayramla birlikte Ankara'da hayatı normale döndürebileceğimize inanıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow