hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altındağ'da pazar yerlerinde virüs önlemi

    Altındağda pazar yerlerinde virüs önlemi
    expand

    Altındağ'da pazar yerlerinde virüs önlemi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi, koronavirüs salgınına yönelik pazar yerleri için getirilen ek tedbirleri ilçe genelinde hayata geçirdi. 
    Başkan Asım Balcı'nın talimatı ile ekipler, pazar yerleri için getirilen ek tedbirler kapsamında çalışma başlattı.Bu kapsamda, pazar yerlerine kontrollü giriş ve çıkışları sağlamak için belirlenen yerler haricinde diğer tüm alanlar, demir bariyer ve benzeri araç­ gereçle kapatılarak, kontrolsüz giriş ve çıkışlar engellendi. Gereken tüm hijyen önlemlerinin hayata geçirildiği pazar yerlerinde ayrıca, pazar esnafının ateşi de ölçüldü. 
    Başkan Balcı, gereken tüm tedbirlerin alındığını söyleyerek, "Genelgedeki talimatları da bugün semt pazarlarımızda eksiksiz olarak hayata geçirdik. Pazarın toplanacağı gün, pazar yerine kontrollü giriş ve çıkışları sağlamak için belirlenen giriş ve çıkışlar haricinde diğer tüm alanları, demir bariyer ve benzeri araç­ gereçle kapatarak, kontrolsüz giriş ve çıkışları engelledik. Pazar yerlerimizdeki tezgâhları, araları en az 3 metre olacak şekilde yerleştirdik. Pazar alanına içerideki esnaf sayısının en fazla 2 katı kadar vatandaş alıyoruz" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow