hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altındağ'da virüs seferberliği

    Altındağda virüs seferberliği
    expand

    Altındağ'da virüs seferberliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın talimatıyla, ilçe genelinde koronavirüse karşı başlatılan temizlik ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor.
    Altındağ Belediyesi, korona virüsüne karşı tedbirlerini arttırmaya devam ediyor. İlçede bulunan okullar, kültür merkezleri, camiler, müzeler, alışveriş merkezleri, nikah ve düğün salonları, konukevleri, taksi durakları, muhtarlıklar, parklar ve yaşlı bakım merkezleri Altındağ Belediyesi tarafından özel olarak kurulan ekip tarafından titizlikle dezenfekte ediliyor. Kamusal alanlarda dezenfekte çalışması gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız olarak sürdürüyor.
    '14 KURAL' LİSTESİ BİLLBOARDLARDA
    Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulan ve korona virüsünden korunmanın '14 Kural' listesi Altındağ'da bulunan billboardlarda yerini aldı. Vatandaşların dikkat etmesi gereken hususların anlatıldığı bilgi afişleri Altındağ'ın çeşitli yerlerine yerleştirildi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Balcı, "Ekiplerimiz Altındağ genelinde dezenfekte çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor. Vatandaşlarımız tokalaşmaktan kaçınıp ellerini sık sık yıkayarak kendi tedbirlerini almalılar. İnşallah bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow