hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASKİ'den sokağa çıkma yasağında altyapı çalışmaları sürüyor

    ASKİden sokağa çıkma yasağında altyapı çalışmaları sürüyor
    expand

    ASKİ'den sokağa çıkma yasağında altyapı çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, 4 günlük sokağa çıkma yasağında da altyapı yenileme çalışmalarını hızlandırdı. ASKİ ekipleri tarafından 9 ilçe 21 mahallede eş zamanlı çalışma başlatıldı.
    ASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarını 4 günlük sokağa çıkma yasağı boyunca sürdürecek. ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, Başkentin birçok noktasında yürütülen içme ve atık su hattı, yağmur suyu imalatı, box, vana odası yapımı, ızgara ve rögar kapağı değişimi için yoğun mesai harcadıklarını söyledi. Ankara'nın biriken altyapı sorunlarını çözmeye çalıştıklarını özellikle de kentin acil müdahale edilmesi gereken noktalarını tespit ettiklerini belirten Öztürk, "Tüm Ankaralılara eşit hizmet götürmek önceliğimiz. Bu nedenle de gereksiz işler için harcama yapmayıp doğrudan vatandaşların öncelikli sorunlarına kaynak ayırıyoruz" dedi.
    9 İLÇEDEKİ 21 MAHALLEDE ALTYAPI ÇALIŞMASI
    ASKİ ekipleri 23-26 Nisan tarihleri arasında Çankaya ilçesi Kavaklıdere, Hilal ve Zafertepe Mahalleleri, Mamak ilçesi Gökçeyurt, Akdere, Kayaş, Kartaltepe, Peyami Safa, Lalahan, Boğaziçi ve General Zeki Doğan Mahallesi, Gölbaşı ilçesi Bahçelievler Mahallesi, Yenimahalle ilçesi Ostim Mahallesi, Etimesgut ilçesi Atakent Mahallesi, Sincan ilçesi İstasyon ve Akşemsettin Mahallesi, Altındağ ilçesi Ulubey, Atıf Bey ve Kale Mahalleleri, Pursaklar ilçesi Yunus Emre Mahallesi, Keçiören ilçesi Etlik Mahallesi’nde çalışma yapacak.

    FOTOĞRAFLI     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow