hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Şimşek, site sakinleri ile buluşmaya devam ediyor

    Başkan Şimşek, site sakinleri ile buluşmaya devam ediyor
    expand

    Başkan Şimşek, site sakinleri ile buluşmaya devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mehmet DEMİR/GÖLBAŞI(Ankara), (DHA)- GÖLBAŞI Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleri ile bir araya geldi.
    Site yöneticileri ve site sakinlerinin davetiyle İncek TOKİ sosyal tesislerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Şimşek, belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi. Gölbaşı Merkez ve İncek bölgesinde yapılacak olan projeler hakkında bilgi veren Başkan Ramazan Şimşek, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların belediye hizmetleri noktasında taleplerini ve beklentilerini dinledi. Talepleri not alan Başkan Şimşek, imkânlar ölçüsünde sorunların çözüme kavuşturulmasını sağlayacaklarını belirtti. Vatandaşların yaşam alanlarında mutlu ve huzurlu olmalarını önemine dikkat çeken Başkan Şimşek, "Önceliğimiz vatandaş odaklı hizmet, bu anlamda hep birlikte güzel işler yapacağız, güzel kalıcı eserlere hizmetlere imza atacağız. Sorunları beraber el ele verip, hep beraber çözeceğiz" dedi.
    Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanmasını amaçladıklarını kaydeden Başkan Şimşek, "Kent meydanı ve sahil şeridinin inşası ile tüm Gölbaşı kesintisiz şekilde meydanına ve göl kenarına bağlanacak ve yürüyerek her bir noktası kesintisiz gezilebilecek bir hüviyete kavuşacak. Eymir Gölü'nden Millet Bahçesi'ne, Millet Bahçesi'nden Mogan Gölü'ne, Mogan Gölü'nden Yumrutepe'ye, Sahil Parkı'ndan Üniversiteler Caddesi'ne ve tüm Gölbaşı merkez sınırları yürüyüş ve bisiklet yolları ile birbirine bağlanacak. 9 etapta tamamlanacak olan proje 3 yıllık bir sürede bitecek" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow