hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yavaş'tan, sanayi sitelerine iş birliği çağrısı

    Başkan Yavaştan, sanayi sitelerine iş birliği çağrısı
    expand

    Başkan Yavaş'tan, sanayi sitelerine iş birliği çağrısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Sanayi Siteleri'ne iş birliği çağrısında bulunarak, "İşlerinizi daha iyi yapmanız ve istihdamı artırmanız konusunda teknik yardım da dâhil olmak şartlarınızı iyileştirmenize elbette yardımcı olabiliriz. Elimizden gelen tüm yardımı yapmaya hazırız" dedi.
    Ankara Oto Sanatkârları Esnaf Odası'nın Kızılcahamam'da düzenlediği 'Birlik, Beraberlik ve Eğitim' seminerine Başkan Mansur Yavaş da katıldı. Büyükşehir Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASKİ Genel Müdürlüğü yetkilileri, Başkent, Şaşmaz ve OSTİM Sanayi Sitelerinde yapılacak asfalt, altyapı, ulaşım ve diğer projeler hakkında esnafı bilgilendirdi. Başkan Yavaş, Başkent ekonomisinin kalkınmasına katkı sağlayan sanayi esnafının sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi. Kent yönetiminde her kesimin fikrini aldıklarını ve bunun önemli bir detay olduğunu kaydeden Başkan Yavaş, "Bizler halkın vergileriyle hizmet yapıyoruz. Bir hizmeti yaparken özellikle bu hizmeti isteyen meslek odaları olsun, üniversiteler olsun, sivil toplum kuruluşları olsun onlarla yan yana gelmek suretiyle asıl işin sahibi parayı verenlerle ödeyenlere bizden acil olarak istediğiniz nedir diye sorarak yapmak zorundayız. İşin sahibi sizsiniz" dedi.
    SANAYİ SİTELERİNE İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
    Başkent ekonomisine büyük katkısı olan sanayi bölgelerinin sorunlarının bir an evvel çözülmesi ve ortak akılla hareket edilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Yavaş, "Organize Sanayi Sitelerimize destek olacağımızı baştan söylemiştik. Bunun en büyük sebebi işsizliğin önüne geçmek. Sizler bir sürü kişiye istihdam sağlıyorsunuz. Bir Belediye Başkanı sıkıntıları gidermek ve sizlere daha iyi bir çalışma ortamı hazırlamak zorundadır. İşlerinizi daha iyi yapmanız ve istihdamı artırmanız konusunda teknik yardım da dâhil olmak şartlarınızı iyileştirmenize elbette yardımcı olabiliriz. Elimizden gelen tüm yardımı yapmaya hazırız. Böyle ortamlarda bizlere taleplerinizi yüz yüze iletebiliyorsunuz. Her zaman böyle fırsat olmuyor" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow