hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkent'te 'Erasmus Paylaşım Festivali'

    Başkentte Erasmus Paylaşım Festivali
    expand

    Başkent'te 'Erasmus Paylaşım Festivali'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kaan ULU/ANKARA, (DHA)- ANKARA İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 'Erasmus Günleri' kapsamında, 'Proaktif Ankara Erasmus Paylaşım Festivali' düzenlendi.
    Alışveriş merkezinde gerçekleştirilen festivalde eğitimciler, halk ile buluştu. Festival programında Erasmus projelerinin sonuçlarının yaygınlaştırılmasına yönelik bilgilendirici stantlar, proje çıktılarının paylaşılmasına yönelik sergiler düzenlendi, tecrübe paylaşım toplantıları yapıldı. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Uluslararası Projeler Birim Koordinatörü Zeynep Bediz Oyar, Erasmus Günleri Avrupa Festivali’nin 3’üncüsünü gerçekleştirdiklerini söyleyerek şunları söyledi:
    "10-11-12 Ekim tarihlerinde tüm Avrupa ile eş zamanlı olarak Erasmus Günleri Festivali yapılıyor. Bu kapsamda biz de Ankara’da yürütülmüş ya da yürütülmekte olan projelerin tanıtımı ve yaygınlaştırılması amacıyla bir organizasyon düzenledik. Festivalimizi bu kapsamda gerçekleştiriyoruz. Şu anda burada 61 proje ile yer alıyoruz. Bugün burada okul öncesi eğitim kurumlarından lise kurumlarına kadar bütün Erasmus Plus Kapsamında proje yürüten okullarımız yer almaktadır. Öğrencilerimiz burada çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyorlar. Gerek proje tanıtımlarını gerekse proje kapsamında geliştirdikleri ürünlerini sergiliyorlar."

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow