hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehirden sahil ihalesi açıklaması

    Büyükşehirden sahil ihalesi açıklaması
    expand

    Büyükşehirden sahil ihalesi açıklaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili işletmesi ihalesinin iptaline ilişkin yerel mahkeme kararırın Danıştay tarafından bozulduğuna ilişkin haberler üzerine açıklama yaptı.
    Konyaaltı Sahili'ne ilişkin ihalenin iptali ile ilgili devam eden yargılamada Danıştay kararının belli olduğuna ilişkin kamuoyunda çeşitli haberler olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
    "Antalya Büyükşehir Belediyemize şu ana kadar herhangi bir karar tebliğ edilmemiştir. Kaldı ki Konyaaltı Sahil Projesi'ne ilişkin uyuşmazlık sadece ihalenin iptali davası ile sınırlı değildir. Aynı zamanda kiracı şirketin sözleşmesi haklı nedenlerle feshedilmiş olup, bu konuda kiracının adli yargıda Antalya 3. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin 2020/398 Esas sayılı dosyası ile açmış olduğu davada verilen tahliyeye yönelik işlemlerin dava sonuna kadar durdurulmasına ilişkin ihtiyati tedbir kararı, belediyemizin itirazı haklı görülerek 10 Haziran 2020 tarihli duruşmada (bugün) mahkemece kaldırılmıştır."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow