hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankaya, Aralık ayında sanatseverleri ağırlayacak

    Çankaya, Aralık ayında sanatseverleri ağırlayacak
    expand

    Çankaya, Aralık ayında sanatseverleri ağırlayacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇSM), Aralık ayında birçok etkinlik ile sanatseverleri Çankaya'da buluşturacak.
    Çankaya Belediyesi, yeniden dopdolu bir Aralık ayına hazırlanıyor. Aralık ayının ilk günlerinde bir film bir de tiyatro festivaline ev sahipliği yapacak Çankaya Belediyesi, 13 - 22 Aralık tarihleri arasında İkinci Çankaya Kitap Buluşmasıyla yeniden kitapseverleri Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde buluşturmaya hazırlanıyor. Onlarca yazar, editör ve yayınevini Çankayalılarla bir araya getirecek etkinlik, söyleşiler ve imza günleriyle taçlanacak. Aralık ayının hemen başında 2 Aralık'a kadar 24’üncü Uluslararası Tiyatro Festivali'ne ve 5 Aralık'a kadar 25’inci Gezici Film Festivali'ne ev sahipliği yapacak Çankaya'da ilk büyük sergi ise, Behiç Ak Afişleri sergisi olacak. 2-9 Aralık tarihleri arasında Çağdaş Sanatlar Merkezi Abidin Dino Salonu'ndaki sergide ünlü sanatçı Behiç Ak'ın 25 yılın birikimiyle hazırladığı afişler Çankayalılarla buluşacak. 8 Aralık'ta ise Çağdaş Sanatlar Merkezi Başkentli çocuklar için hazırlanan Aslan Kral Müzikali'ne ev sahipliği yapacak. Disney'in ünlü çizgi filminden uyarlanan oyunun ücretsiz olduğunu hatırlatalım. Gösteri için yer fişlerinin dağıtımı da ÇSM'de başladı.
    Çankaya Belediyesi Atatürk'ün Ankara'ya Gelişinin 100’üncü yılında çok özel bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. "Tarih Anlatıcısı" Pınar Ayhan'ın sesi ve sunumuyla "Kemal" müzikal belgeseli 27 Aralık'ta MEB Şura Salonunda Başkentlilerle buluşacak. 2019'un son etkinliği ise, bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Ankara Fotoğraf Günleri Sergisi 25 Aralık-1 Ocak tarihleri arasında ÇSM Andrey Karlov ve Füreya Koral salonlarında sanatseverlerle buluşacak. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow