hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankaya Belediyesi, Ramazan kolisi dağıtımına başladı

    Çankaya Belediyesi, Ramazan kolisi dağıtımına başladı
    expand

    Çankaya Belediyesi, Ramazan kolisi dağıtımına başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi, bu yıl dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle yaklaşan Ramazan ayı öncesinde evlere gıda kolisi dağıtımına başladı.
    Çankaya Belediyesi, 24 Nisan Cuma günü başlayacak Ramazan ayı dolayısıyla gıda kolisi dağıtımına başladı. Her yıl Ramazan ayında farklı bölgelerde iftar çadırı kuran Çankaya Belediyesi, bu yıl dünya genelinde yaşanan salgın hastalık nedeniyle evlere gıda kolisi dağıtıyor. Salgın hastalıkla mücadele sürecinde ilk etapta 2 bin 300 haneye gıda kolisi ulaştıran Çankaya Belediyesi, Ramazan ayı için 30 bin koli dağıtacak. Çankaya Belediyesi'nden gıda kolisi talebinde bulunmak isteyen Çankayalılar, 458 89 00 / 1499 numaralı telefonu arayabilecek.
    'BU ZOR GÜNLERİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ'
    Çankayalı vatandaşların huzur içinde Ramazan ayı geçirmesi için gece gündüz görev başında olacaklarını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan salgın hastalık nedeniyle Ramazan ayını da her şeyden önce sağlığımıza dikkat ederek geçirmeliyiz. Geleneklerimizde yer alan birlikte açtığımız oruçlarımızı bu yıl bir arada açamayacağız. Vatandaşlarımızın bu süreçte işinden olduklarını ekonomik sıkıntı çektiklerini hepimiz biliyoruz. Biz de vatandaşlarımıza destek olmak için her yıl kurduğumuz iftar çadırlarının yerine bu yıl gıda kolisi dağıtmaya başladık. Halkımızdan ricam yine zorunlu olmadıkça evden çıkmamaları ve sağlıklarına azami özen göstermeleri. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Sağlıklı günlere bir an önce kavuşmak temennisiyle hayırlı Ramazanlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow