hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankaya Belediyesi'ne 'Çağdaş Sanat Ödülü'

    Çankaya Belediyesine Çağdaş Sanat Ödülü
    expand

    Çankaya Belediyesi'ne 'Çağdaş Sanat Ödülü'

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA) - ÇAĞDAŞ Sanatlar Vakfı’nın (ÇAĞSAV) kişisel ve kurumsal alanda her yıl verdiği 'Onur Ödülleri' sahiplerini buldu.
    Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’nde düzenlenen geceye, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve ÇAĞSAV Başkanı Şefik Kahramankaptan ile çok sayıda davetli katıldı. Kemanda Atiye Eşkiza ile piyanoda Bal Ertürk’ün sunduğu müzik dinletisi ile başlayan gecede, ÇAĞSAV tarafından 2018 yılı için kişisel alanda onur ödülüne ressam-eğitimci Zahit Büyükişleyen, kurumsal alanda ise, Çankaya Belediyesi ödüle layık görüldü.
    ÇAĞSAV Başkanı Şefik Kahramankaptan, Başkentin değişik bölgelerine kazandırdığı sanat galerisi, kültür merkezi gibi sanat mekânlarını artırmaya verdiği öneme değinerek, bu yıl ödülün Çankaya Belediyesi’ne verildiğini belirtti. 
    Ankara’da sanat adına yapılan ne varsa Çankaya Belediyesi’nin desteklediğini söyleyen Taşdelen ise, "Ankara’nın uluslararası standartlardaki ilk kültür merkezinin inşaatı devam ediyor. 2021 yılında Atatürk Kültür Merkezimizi de Ankaralıların hizmetine sunacağız" dedi.   

     FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow