hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çankaya'da Anneler Günü etkinliği

    Çankayada Anneler Günü etkinliği
    expand

    Çankaya'da Anneler Günü etkinliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi'nin Anneler Günü etkinlikleri kapsamında Zafer Park'ta açtığı girişimci kadınların el emeği ürünleri ilgi gördü.
    Çankaya Belediyesi, Çankayalı annelerin gününü kutladı. 4-5 Mayıs'ta Zafer Park'ta düzenlenen Anneler Günü kutlamalarında el emeği stantlarından çocuk oyunlarına kadar pek çok etkinlik yer aldı. Birlik Mahallesi’nde yer alan parkta, belediyenin UR 2430 Bölge Federasyonu ile birlikte hayata geçirdiği Girişimci Kadınlar Projesi’ne katılan kadınlar, el emeği stantları açtı. 30'dan fazla stantta yaklaşık 200 kadın girişimci ahşap eşyalardan çantaya, keçe işlerden deri ürünlere kadar pek çok ürünü Çankayalıların beğenisine sundu.
    Gün boyu çocuklar için birbirinden eğlenceli oyun ve etkinliklerin de yer aldığı etkinlikte, sadece kadınlardan oluşan Ankaralı grup Retro Queen ile Sema Moritz mini bir dinleti sundu. İki gün süren erken Anneler Günü etkinliklerinde başta Çankayalı anneler olmak üzere yüzlerce Başkentli keyifli saatler geçirip, el emeği stantlarını gezerek Girişimci Kadınlar Projesi’ne destek oldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow